Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
La bicicleta, una màquina perfecta
Reportatge on s’explica per què la bicicleta és la màquina perfecta. Consumeix 40 vegades menys que el cotxe i fabricar-la estalvia 100 vegades més energia que l’automòbil. És també el mitjà de transport urbà més ràpid en distàncies inferiors a 8 km. I a més, fer-la servir és saludable.
il.lustració: www.vidasencilla.es/

Quèquicom és un programa setmanal de divulgació de la ciència emès per Televisió de Catalunya en C33 des del març de 2006. "Quèquicom" té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans.

 

“La bicicleta:una màquina perfecta” és el títol d’un dels programes que parla dels beneficis que comporta aquesta màquina perfecta, tant pel que fa a les conseqüències en el medi ambient com per les que es refereixen a la nostra salut. Començant per una classe de spinnig, passant per la part més tècnica de la bicicleta i de la pedalada, i pels avenços tecnològics que permeten minimitzar la resistència i augmentar la velocitat, Què qui com ens explica empíricament el funcionament i l’ús d’aquesta màquina que ens ajuda a preservar la natura estalviant energia i, al mateix temps, ens permet d’observar el nostre entorn des d’un punt de vista privilegiat.enrera

Links / Download
Reportatge