Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Danny MacAskill. El Rider escocès
Danny MacAskill, escocès de 26 anys nascut a Edimburg, és un ciclista de trial urbà professional conegut com el "rider Escocès" que fa meravelles de trial urbà i que es va fer famós gràcies al seu vídeo de YouTube "Inspired bikes". Es tracta d'un artista sobre la seva BMX, un fenomen capaç d'utilitzar qualsevol obstacle com a repte personal.

Les seves excepcionals proeses amb la bicicleta li han fet guanyar el reconeixement internacional i més de 30 milions de persones han vist les seves pel·lícules. Els trials urbans exigeixen concentració, habilitat i sobretot un control precís, tot això es requereix per realitzar els complexos salts i mantenir l'equilibri en obstacles d'estretor extrema. Danny posseeix aquestes qualitats i més, es burla de la gravetat quan maneja el manillar, redefinint el terme equilibrisme, i aconsegueix que sembli molt senzill conquerir extraordinaris paisatges urbans.

Recentment ha decidit instal·lar-se als Estats Units a la localitat de Fontanna per començar les seves aventures en el món del descens (DH) en l'equip Red Bull. I aquest any ha estat nominat al premi 'Aventurer del 2012' atorgat per National Geographic.

enrera

Links / Download
El primer video: Inspired bikes
Web site Danny Macaskill