Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Cárnicas Gràficas. Adicciones Porquesí & Typerepublic
“Cárnicas Gráficas” és un doble llibre coeditat acuradament per Adicciones Porquesí i Typerepublic. D'una banda, és una increïble col.lecció de papers de carnisseria ordenats per estils gràfics. I per l'altra, un llibre de relats originals il.lustrats amb el tema de la carn com a inspiració.

Els promotors han recopilant una extensa col · lecció de gràfiques de carnisseria, ampliant la col · lecció iniciada per Andreu Balius fa ja diversos anys i de la qual ja van fer una petita edició de vuit pàgines el 2009.

 

Unes gràfiques fetes sense cap tipus de pretensió, amb una utilitat més aviat funcional i que, un cop acabat l'últim tall de pernil o posats els filets a la graella, acaben inevitablement al cubell d'escombraries. Entre aquests hi ha una infinitat d'estils i composicions, referències a la cultura popular, des d'imatges naïf d'animals feliços vestits amb jersei de coll alt a un univers gore de porquets trossejant-se uns als altres.

 

La col · lecció compta amb peces que daten des dels anys 70 fins a l'actualitat, entre els quals podem trobar els més diversos estils gràfics agrupats per temàtica i per composició. Un recull mai abans realitzat i que estem segurs que us sorprendrà.

 

Donant-li la volta al llibre, Càrnicas Gràficas es converteix en un llibre de relats carnis il · lustrats. Set històries escrites entorn del tema de la carn, abordades de manera peculiar per cada un dels set escriptors que col · laboren amb nosaltres en el projecte. Set històries inèdites il · lustrades alhora per set magnífics artistes que arrodoneixen amb el seu treball l'elegant i acurada edició d'aquest llibre únic.

 

Com adquirir el llibre?

 

La manera més fàcil per obtenir aquest llibre és contactar amb els editors a través de la seva webenrera

Links / Download
Adicciones Porquesí
Typerepublic