Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Rutabike estrena nou web
Contents i satisfets amb la nova pàgina web. Tornem amb la voluntat d’arribar i animar a més gent a disfrutar del plaer que suposa viatjar damunt d’una bicicleta. Aquí trobareu els tracks i els mitjans suficients per planificar les vostres rutes. Som gent que viatja, si t’animes, vés, pedala i disfruta.

Si sou dels habituals, trobareu que el format s’ha ampliat, però le noves funcionalitats que hem introduit a la fitxa de cada ruta o travessa representen un avenç important que pensem seran de gran utilitat. D’entrada, les rutes es poden visualitzar amb tres suports geogràfics a escollir: google maps, satèl.lit o, més important encara per les rutes per Catalunya, el visor web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC). Cada ruta, representada en vermell, ve associada, si n´hi ha, amb les rutes que tenen trams de trajecte comuns represetandes en diferents colors, i permet a l’usuari crear variants a la seva mida. I el que és més important, la ruta es pot visualitzar a pantalla completa a l’ordinador.

Estem contents de poder oferir més de 10.000 km de rutes per Catalunya i travesses per diferents països europeus. Estem treballant en el projecte d’unir Insbruck amb Zúric, Barcelona, Madrid i Lisboa. De moment hem arribat a Madrid. Tenim al calaix també, més de 40 rutes noves per Catalunya i travesses com la volta a la serra de Boumort, la Transcantàbrica, la Pedals de Lava o Eslovàquia.

Per dinamitzar la pàgina principal hem introduït, amb les noves rutes i travesses, el nou menú notícies,  on trobareu diferents temàtiques, no sempre relacionades amb la bicicleta, però que poden ser del vostre interès.

Finalment, per descarregar els tracks del web caldrà registrar-se. No cal dir que les dades seran d’ús intern i per comunicar, si es vol, les novetats mensuals.

 enrera