Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Antoni López en la Fundació Sorigué
L'extensa mostra de pintura, dibuixos i escultures de l'autor manxec és captivadora per tenir la capacitat de suscitar un gran interès entre tota mena d'aficionats a l'art. Això es deu a la seva capacitat d'imprimir un gran realisme a les seves obres sense renunciar a l'experimentació i a enquadres on la mirada és totalment contemporània, transcendint cap a un espai terrenal de reflexió tècnica i filosòfica.
Antoni López en la Fundació Sorigué és una mostra que reuneix un dels artistes espanyols en actiu més reconeguts i que major admiració desperta en el públic. Després del gran èxit en la retrospectiva del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i el Museu de Belles arts de Bilbao, la Fundació Sorigué presenta la primera mostra de l’artista manxec a Catalunya. Comisariada per María López, filla del pintor i l’equip de la Fundació Sorigué, la mostra reuneix al voltant de més de mig centenar de peces de López.
La major part de les obres que es reuneixen en aquesta mostra, procedeixen de la col·lecció particular del propi artista amb un bon nombre d’obres inèdites, del seu estudi i moltes d’elles en procés de treball. Dibuixos, olis i escultures que representen els seus temes més habituals: els interiors, la figura humana, els paisatges i les Grans Vies de Madrid. La mostra, emfatitza el caràcter purament experimental del treball de López i ho posa en diàleg amb l’obra d’alguns dels seus coetanis, tant nacionals com a europeus i nord-americans de la col·lecció i ho fusiona amb uns altres com Berlinde De Bruyckere, Chuck Close, Antony Gormley, Evan Penny, Julie Mehretu, Jonathan Meese, Liza Lou, Marilène Oliver, John Davies, Simeón Sáiz Ruiz
L’entrada a la mostra i les visites guiades soms gratuïtes. Per sol·licitar visita guiada: +34 619 959 062 o info@fundaciosorigue.com. Horaris: Dilluns a divendres de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h; dissabtes i diumenges de 10.00h a 14.00hse, Lliça Lou, Marilène Oliver, John Davies, Simeón Sáiz Ruiz.

enrera

Links / Download
Antoni López en la Fundació Sorigué