Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Vapor. Max
Nick, el personatge principal, cansat d'un món i una societat, els nostres, on tot és soroll i mer espectacle sense sentit, decideix retirar-se a la solitud del desert buscant el significat últim de les coses.

Però fins i tot al desert tot serà una distracció. Després de tot tipus de dubtes, fatigues i privacions, Nick sembla finalment haver aconseguit calmar la seva ment. No obstant això, serà transportat i seduït per l'espectacle més mesmèric de tots els temps: el seguici de la desfilada de la inaccessible reina de Saba. Nick sap intuïtivament que si aconsegueix vèncer aquesta última distracció, el vel de les aparences desapareixerà i la veritat essencial del món brillarà davant seu.

Max (Francesc Capdevila, Barcelona, 1956) s'inicia en la historieta dins de l'incipient moviment underground barceloní mentre estudia a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi. El 1979 comença a col·laborar mensualment a El Víbora, revista on desenvoluparà la major part de la seva obra historietística i des de la qual es convertirà en un dels autors de còmic espanyols més reconeguts internacionalment, amb premis com el Ignatz (EUA , 1999) o el Gran Premi del Saló Internacional del Còmic de Barcelona (2000) i el Premi Nacional de Còmic del Ministeri de Cultura (2007) per la seva obra, Bardín el superrealista (traduïda a sis idiomes). El 2011 l'Institut Cervantes organitza panòptica, una exposició retrospectiva itinerant que fins a l'actualitat ha viatjat per València, Madrid, Mèxic i Brasil.enrera

Links / Download
Ediciones la Cúpula