Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Monogràfics
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
El Primer Imparable: Juanjo Méndez
Durant la nostra visita al “Bicycle Film Festival” el desembre passat a Madrid vam conèixer el projecte de “Imparables” i la productora Black Train Films, que va presentar el seu últim vídeo, amb Juanjo Méndez i Bernat Moreno com estrelles protagonistes.

Aquest curtmetratge es centra en Juanjo Méndez, el dia de la seva victòria en el Campionat d'Espanya de Ciclisme 2012 a Mallorca, el que va significar un pas endavant en el seu viatge als Jocs Paralímpics de Londres 2012. El curt permet conèixer millor aquest abnegat corredor, escoltar la seva increïble història i esbrinar com es va sobreposar als seus problemes per esdevenir un veritable Imparable.

 

D'altra banda, ens van presentar el seu nou projecte, Els imparables, un documental que narra la història i les aventures d'un grup de ciclistes increïbles, apassionats, divertits i solidaris, autodenominat Els Pirates. La pel·lícula comença al velòdrom de Barcelona, on els pirates entrenen junts malgrat les seves diferents capacitats i objectius.

 

Si vols ajudar al finançament de la pel·lícula pots fer una mínima aportació a través del portal de crowdfunding Kickstarter.enrera

Links / Download
El Primer Imparable. Documental
Més videos Imparables
Proyecte crowdfunding del documental Los Imparables