Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
8a Biennal Leandre Cristòfol.
Exposició col.lectiva plantejada des del treball de selecció de Maribel López, Frederic Montornés, Lluís San Martín i la directora del centre, Glòria Picazo. La mostra ens presenta artistes amb treballs realitzats amb diferents disciplines artístiques com són el dibuix, el vídeo, el disseny, la fotografia o la instal·lació servint com a suport per plantejar noves mirades i contextos d'una societat canviant que es pot qüestionar des de molts àmbits, essent un d'ells l'artístic entès globalment.

Jordi Lafon

La selecció dels set creadors que presentem en aquesta nova edició mostra una manera de fer molt semblant a la d’edicions anteriors; és a dir: la voluntat de configurar una col·lecció d’art contemporani que esdevingui una mena d’observatori sobre el que està passant o ha passat en els darrers anys, tant en el context artístic català com en la resta de l’Estat espanyol.

Artistes: Democracia, Emiliana, Ana García Pineda, Rubén Grillo, Casilda Sánchez, Oriol Vilanova i Martín Vitaliti.

En aquesta vuitena edició hem introduït un nou apartat, un «postfaci» que ens ha permès de convidar cinc joves artistes, tot just arribats al sistema artístic. Es tracta d’una decisió motivada bàsicament pel fet de donar suport a un sector, el dels artistes emergents i el dels circuits artístics que els acullen, perquè ara com ara està demostrant que és el més actiu, el més ben estructurat i el que més bons resultats està proporcionant al malmès panorama artístic de Catalunya.

Artistes: Juan Crespo, Eloi Dalmau, Maria Jacarilla, Gerard Ortín, Adrianna Wallis.

Finalment, i com en les darreres edicions, un apartat dedicat a les edicions especials s’ha estructurat enguany de forma temàtica, al voltant del joc, la qual cosa ens permetrà descobrir que aquest tema dóna «molt de joc» —mai millor dit— en l’àmbit de les edicions, ja siguin jocs de cartes, daus, retallables o samarretes per jugar.

Glòria Picazo

 

Centre d’Art La Panera de Lleida
Plaza de la Panera, 2
25002 LLeida
Tel. 973 262 185
www.lapanera.cat
 

 enrera

Links / Download
Centre d'Art la Panera