Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Cornelia Parker. Galeria Carles Taché
Una molt recomanable exposició que ens permet gaudir-la des de la percepció més planera. Les peces de Cornelia Parker són directes, tant sols demanen una empatia sensorial lligades a la relació que tenim amb els objectes i la nostra capacitat de projectar i sentir emocions.

 

Montse Frisch (El Punt AVUI)

Hi ha una màgia amagada en els objectes quotidians que només els artistes i els poetes poden veure. En certa manera, no és l'art més que l'alquímia aplicada a la realitat diària?
Cornelia Parker (Cheshire,1956), una de les artistes britàniques contemporànies amb més projecció internacional, es dedica a trobar poètiques velades dins de coses d'allò més trivials.

Nota de premsa de la galeria

L'artista britànica ha projectat sempre una mirada especialment atenta sobre fenòmens diversos de la realitat. La seva actitud exploradora i curiosa l'ha dut a reparar i endinsar-se en determinats aspectes de la quotidianitat tot convertint-los meravellosament en quelcom extraordinari i poètic. Per exemple, a Poison and Antidote Drawing (2012) l'artista realitza una sèrie de dibuixos amb verí d'una serp de cascavell barrejat amb tinta negra i el seu respectiu antídot barrejat amb tinta blanca amb la qual cosa, sosté, els dibuixos tenen en teoria la capacitat de matar-te i de salvar-te la vida al mateix temps.

Galeria Carles Taché
Consell de Cent, 290 Barcelona  
Del 17 de gener al 2 marçenrera

Links / Download
Galeria Carles Taché