Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
D’ara endavant. La postfotografia en l’era d’internet i la telefonia mòbil
Exposició recomanada per la varietat de propostes a partir de la premissa fotogràfica. La mostra col·lectiva presenta el treball de diferents autors que focalitzen el seu treball des de múltiples òptiques que inviten a la reflexió, informen, qüestionen, o senzillament provoquen un somriure des de la complicitat dels espectadors. Malgrat que cada autor té al costat una cartel·la que posa en context el seu treball, val la pena visitar l'exposició acompanyats dels guies que ofereix Arts Santa Mònica, perquè hi ha treballs que són molt interessants i poden passar desapercebuts sense la informació addicional dels guies.

Retall de  premsa de Santa Mònica

 

“El pas de la imatge analògica a la imatge digital i l’extensió d’internet i de la telefonia mòbil han canviat radicalment el món de la fotografia fins a un punt de no retorn. Aquest nou potencial tecnològic té unes conseqüències creatives encara incipients i ha modificat i posat en crisi conceptes clau com els d’autoria i obra original i ha multiplicat les possibilitats de reproducció i circulació de les imatges d’una manera insospitada. Es tracta d’una veritable revolució creativa que molts nous artistes de la imatge estan explorant a tot el món. 
 
L’exposició From Here On o À partir de maintenant..., a manera de manifest, propiciat pels prestigiosos Rencontres d’Arles, i comissariada per un equip de luxe, format per Clément Chéreux, conservador del Departament de Fotografia del Centre Georges Pompidou, Joan Fontcuberta, artista, Erik Kessels, director artístic de KesselsKramer, Martin Parr, fotògraf de l’agència Magnum, i Joachim Schmid, artista, reconeguts especialistes i estudiosos de la imatge contemporània, constitueix la primera gran exposició internacional que presenta el fenomen de la postfotografia en tota la seva complexitat i diversitat. Amb el títol D’ara endavant. La postfotografia en l’era d’internet i la telefonia mòbil es presenta actualitzada amb nous artistes a Arts Santa Mònica.”

 

Arts Santa Mónica

Del 22 de febrer al 13 d’abril de 2013

Claustre espai Anella i Espai Laboratorienrera

Links / Download
Arts Santa Mónica. + Info