Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Next Day. David Bowie
El camaleònic Bowie torna després de deu anys de silenci amb “Next Day” un disc on mostra les seves habilitats per sorprendre als mitjans, la indústria i als seus fans.

La concepció dels disc va començar al novembre de 2010 quan es van ajuntar en un petit local d’assaig de l’East Village de Nova York, Bowie, Toni Visconti, el seu productor habitual i un parell de músics per enregistrar maquetes a partir de lletres i rudimentàries gravacions casolanes. En una setmana un grapat de cançons van prendre forma de manera provisional. Noves sessions de treball amb músics i col·laboradors al llarg de 2011 i 2012, sempre amb el més absolut secretisme, han donat com a fruit un disc que ha sorprès a tothom ja que Bowie ha conseguit mantenir amagat el seu treball a un món dominat per les xarxes socials, fins que ha decidit donar-lo a conèixer.

 

Una manera poc habitual, però que ha aconseguit, de moment, que tothom en parli. A partir del dia 12 de març podrem analitzar el seu contingut i probablement, disfrutar d’uns dels grans músics que molts donaven per perdut, especialment la cruel premsa britànica, que l’anomenava The Dame, com si fos una velleta excèntrica, capficada en ignorar la seva data de caducitat.

 

Amb 66 anys Bowie torna, reinventant-se com sempre ho ha fet, per la porta gran.

Llarga vida al rei del Glam!

 enrera

Links / Download
Vídeo “Where Are We Now?