Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
One Gear. Converting and mainitining single speed & fixed gear bicycles
Una estètica senzilla i atractiva i un manteniment fàcil ha fet que les nostres bicis “fixed gear” o “fixies” i “single-speeds” siguin el preferit dels nostres clients urbans en un moviment en creixement des de San Francisco a Melbourne i des de Tokio a Berlin. L’atractiu de bicis amb una sola marxa és innegable, i la costumització és una part important de la seva gràcia.

Reciclar una bici bruta i antiga, treure-li les parts innecessàries, adaptar nous components i remodelar-la és una experiència molt gratificant. Untar-se d’oli mentre customitzes i construeixes la teva pròpia bici és una part essencial del procés.

 

One Gear aporta una única i molt necessària contribució, explicant en un llenguatge fàcil d’entendre, els passos necessaris per permetre un mecànic principiant o nivell intermedi a aprendre a com reconstruir i convertir una bici amb marxes en un fixie o single-speed sofisticat i personalitzat.

 

One Gear també conté consells sobre variants de single-speed com els flip-flop hubs, torpedo hubs i modern coaster brakes i pàgines d’inspiració amb informació sobre fabricants de quadres de bicicleta moderns com Icar i clàssics com Cinello i De Rosa. El llibre està complimentat amb fulletons que documenten la ciclocultura contemporània i la seva influència en la nostra vida diària.enrera

Links / Download
Veure l'edició
Edició en anglès