Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Parc Natural del Montseny. Totes les rutes
Un patrimoni universal. El Montseny, Reserva de la Biosfera és un mosaic de paisatges mediterranis i centreuropeus situat a tocar de grans zones metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten.

El Montseny és un massís muntanyós que forma part de la Serralada Prelitoral. Aquest massís ha gaudit d'una gran estima popular, des de fa més d'un segle, per les seves riqueses paisatgístiques, naturals i històriques. Està situat en el límit entre les comarques del Vallès Oriental, la Selva i Osona, com una barrera entre la Depressió Prelitoral Catalana i la Plana de Vic. Està separat de Les Guilleries per una fractura.

 

El Pla de la Calma és un dels contraforts del massís situat a la seva part més occidental que s'uneix amb els altres dos grans conjunts muntanyosos que configuren el massís: la carena del turó de l'Home (1.705,8 m) i de les Agudes (1.705,4 m) i el turó de Matagalls (1.697,2 m), pels colls de Sant Marçal i de Collformic respectivament, encerclant la conca alta del riu Tordera.enrera

Links / Download
OSO 001_Viladrau
OSO 020_Seva
OSO 035_Aiguafreda
OSO 042_Aiguafreda
OSO 049_Aiguafreda
SEL 004_Arbúcies
VOR 009_Montseny
VOR 010_Montseny
VOR 011_Cànoves
VOR 012_Cànoves
VOR 013_Montseny
VOR 014_Sant Antoni de Vilamajor
VOR 015_La Garriga
VOR 017_Campins