Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Musée du cycle de Roulers
Roulers (Roeselare en neerlandès) és una ciutat de Bèlgica situada en la zona flamenca, capital del districte de la província de Flandes Occidental en la qual es pot visitar el Museu de bicicletes. És un lloc on es troba tota la informació relacionada amb la bicicleta i on els amants del ciclisme podran gaudir d'un bon moment.

El Museu de la bicicleta recorre no només la seva història, sinó també l'esport del ciclisme. Des de la bicicleta sense pedals de fusta, fins als grans velocípedes amb una gran roda al davant de principis del segle XIX; des dels temps heroics dels ciclistes de flamencs fins a la màgia actual que suscita Philippe Gilbert. Hi trobem exposicions permanents sobre la història de la bicicleta, la història del ciclisme, la sala Monseré i un taller artesanal de bicicletes.

Activitats en perspectiva, exposicions, una ruta històrica permanent, un punt de partida per al passeig amb bicicleta, el museu és sobretot un punt de relaxació.

Però el museu és sobretot una qüestió d'investigació i documentació. La investigació científica sobre la història de la bicicleta i el seu ús, la documentació de llibres, diaris o informes especialitzats i publicacions que estan dissenyats per transmetre una pàgina important de la nostra història social, cultural o esportiva.

 enrera

Links / Download
Musée du cycle de Roulers