Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Esport i solidaritat a la Titan Desert
Eva Giménez, fundadora de ASDENT (Associació de la Síndrome de Dent), va decidir portar a terme un projecte: participar en la Milenio Titan Desert by GAES per donar a conèixer el seu objectiu: recaptar fons per investigar i lluitar contra la malaltia del seu fill Nacho. La Síndrome de Dent és una malaltia genètica que afecta el ronyó i que comporta una pèrdua massiva de proteïnes, calci, potassi i altres substàncies per l'orina.
La Titan Desert 2013, és un dura prova que consisteix en sis dies de travessia pel desert amb bicicleta i que es va disputar entre el 28 d'abril i el 3 de maig al Marroc. Eva va comptar amb l'ajuda de Pep Sánchez i Christian Méndez, que amb unes corretges arrossegaven la bicicleta d'Eva per fer-li més suportable el camí. Però es tracta d'un repte encara més gran si es té en compte que Eva Giménez pateix esclerosi múltiple i una minusvalidesa del 49%.

Un cop més, la bicicleta ésdevé un mitjà que ens serveix per expressar-nos i per dur a terme projectes, reptes que tenen com a objectiu la realització d'un somni fet realitat.

enrera

Links / Download
Associació de la Síndrome de Dent
Titan Desert