Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Monogràfics
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Zuric_Barcelona. Dels Alps al Pirineu en BTT
Un somni dels inicis de rutabike fet realitat: connectar els països respectius dels fundadors del web, Catalunya i Suïssa. Un fenomenal viatge travessant els Alps, el Vercors, el Massís Central i els Pirineus per acabar al mediterrani.

La Travessa s’ha fet en varies fases, publicades per separat i que ara, amb la publicació de la travessa de França, ens permet connectar ciutats tant allunyades com Zuric i Barcelona. Una experiència única tant si la feu per etapes com d’una sola tirada. Un viatge que no s’oblida fàcilment.

 

Imagineu una travessa per la impressionant orografia dels Alps, la serralada més rellevant del continent europeu, passar de Suïssa a Italià pel coll Ferret al massís del Montblanc, fer ports de muntanya de pas obligat al Tour per pistes d’alta muntanya o arribar en baixada a Halp d’Huez, travessar França pel massís del Vercors i el massís Central, per acabar arribant al Mediterrani travessant els Pirineus pel Canigó.

 

 

Al web trobareu tota la informació necessària per dur-la a terme. Gairebé 2.000 km en 35 dies amb un desnivell positiu de més de 50.000 metres per gran varietat de camins lluny dels cotxes, sense fronteres ni duanes. Encara que la carretera és una opció, evitar-la ens obliga a travessar alguns colls als quals hem d’accedir empenyent la bicicleta i de vegades carregant-la. 

 

 

Una travessa molt recomanable!!!enrera

Links / Download
De Zuric a la Vall d’Aosta
De la Vall d’Aosta a Ripoll
De Ripoll a Barcelona