Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Un casc a mida
L’empresa espanyola Closca Design proposa un casc de bicicleta integrat en la estètica del ciclista urbà que ha tingut molt èxit als Estats Units.

Els enginyers industrials de la empresa es van plantejar perquè hi havia tanta reticència per portar el casc en zones urbanes i després d’analitzar els cascs existents al mercat, van arribar a la conclusió que no s’utilitzava per dues raons essencials:

 

Primer de tot, perquè resulta molt incòmode ja que la gent que utilitza la bicicleta com a mitjà de transport habitual no sap on deixar el casc i l’ha de carretejar tot el dia. La segona raó té a veure amb la moda, ja que els cascs per a bicicletes són molt esportius i no s’adapten als diferents estils i perfils dels usuaris de la bicicleta urbana.

 

Així doncs, van decidir fer un casc plegable, que es pogués posar al bolso, a la maleta o fins i tot a la butxaca i, a més a més, un casc amb dissenys urbans que marquin tendència.

 

Ara que Espanya establirà una norma que obligarà als menors de 18 anys a portar casc, potser Closca Designer podrà oferir-nos solucions pràctiques i adaptables al nostre perfil.enrera

Links / Download
Més info