Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Wootbikes . El plaer de passejar amb bici
Poques coses hi ha a Holanda amb tanta fama com les tulipes, els molins i els formatges. Poques, però n'hi ha Un dels transports més estimats i utilitzats en aquest país és la bicicleta, per això tres holandesos amants del ciclisme van decidir trencar amb l'axioma que diu que si vols una bona bici, no et queda més remei que construir-la a poc a poc i peça per peça.
Qualitat a un preu raonable. Amb aquest objectiu al cap, els fundadors de Wootbikes van decidir crear una bicicleta de formes pures i netes, amb materials de qualitat que li donessin un aspecte confortable i elegant. Primer, van fer una llista amb aquells materials que creien apropiats per aconseguir el seu fi, i després d'anotar el fred metall i el cuir ... van arribar a la fusta! En aquest moment , tots van aconseguir la mateixa sensació d'alegria i tots van coincidir que la seva marca havia de dir-se " woot ", un joc de paraules entre wood -fusta en anglès-i woot , un terme una mica freak associat al món de la informàtica i dels videojocs.

El resultat de tantes hores de meditació és un elegant híbrid amb manillar de fusta i seient de cuir fabricat per la prestigiosa Lepper, marca holandesa especialitzada en seients. Tots els detalls de Wootbikes han estat dissenyats perquè passejar en bici sigui un plaer.

Els manillars de les Wootbikes estan tallats completament a mà amb sis capes alternes de fusta de noguera i freixe, un disseny súper original de ratlles que té a més una adherència òptima.

Els seients, a càrrec de Lepper, estan realitzats amb pell de vaca adobada amb una estructura de fibra oberta perquè sigui transpirable, i amb un disseny ergonòmic que s'adapta al cos proporcionant una experiència molt còmoda.

Un aliatge de metall utilitzada en avions i armes curtes és, per la seva resistència i lleugeresa, el material ideal per al xassís de la bicicleta, cromat en negre mat elegantíssim i molt resistent a la corrosió.

I finalment, dues parts claus pels aficionats al ciclisme, les rodes i el sistema de marxes. Les llandes utilitzades per Wootbikes són d'alumini per reduir al mínim la resistència a l'aire i al pes, i els seus pneumàtics, després d'incomptables proves, són els L3R, prims, de cautxú, utilitzats per la seva adherència i durabilitat per algunes marques de motocicletes.

A més, aquest visionari trio d'holandesos va pensar que podien millorar l'experiència amb l'eix Flip-Flop, capaç d'unir el millor entre dos mons, el de la fixie, que redueix la bicicleta a la seva més pura essència, i el sistema clàssic de marxes.

Article extret del bloc de pasionlujo.com

enrera

Links / Download
Wootbikes
Pasionlujo.com