Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Invents. Idees que canvien vides
Des de Rutabike us volem recomanar una exposició que podreu trobar a Caixa Forum fins el 23 de febrer de 2014. Es tracta de 14 invents, alguns dels més revolucionaris aplicats a països d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina que han estat ideats per persones d’arreu del món per tal de millorar les condicions de vida de les poblacions més vulnerables del nostre planeta.

En aquesta petita exposició de dissenys innovadors, ens va cridar l’atenció un invent anomenat Bicimàquines. El fet que milions de persones tinguin problemes per tal d’accedir a l’electricitat va fer que s’ideés aquest enginy que té com a base bicicletes reciclades funcionant com a màquines o electrodomèstics per tal d’ajudar en les taques domèstiques o agrícoles. L’important és que no necessiten electricitat, sinó que només cal pedalar per poder funcionar.

 

Us recomanen doncs la visita d’aquesta exposició que ens fa veure que no calen molts diners ni moltes infraestructures per tal de poder crear objectes que millorin la vida de milers de persones. Només fa falta una mica de creativitat i moltes ganes d’ajudar. Un petit gest ens fa poderosos.enrera

Links / Download
+ Info
Reportge. Valor Afegit. TV3