Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
El Turbante que más turba
Una travessa en Btt pel cor del Massís de l’Atlas. Es tracta d’un recorregut circular de més de 600 quilòmetres amb inici i amb final al poble de Demnate que ens permet descobrir la cultura i naturalesa d’un dels paisatges més bonics d’Àfrica.

Jordi Vallvé i Sergi Huguet ens han fet arribar aquesta travessa que van realitzar al 2010. Una travessa per pistes i carreteres de poc més de 600 quilòmetres amb 13.000 m de desnivell positiu acumulat distribuïda en 8 dies, encara que, degut a la duresa d’alguna de les etapes, recomanen fer-ne un mínim de 10 etapes.

 

El traçat dissenyat  per aquests dos bikers recorre la part  central de la Cordillera de l’Atlas travessant dos ports de muntanya de prop de 3.000 m. d’alçada. En general, pernoctar no presenta cap problema ja que durant el recorregut es fàcil trobar Gîtes d’Etape i algun Riad en algun dels pobles per on transcorre la travessa. Potser el tram més complicat per hostatjar-se, i que cal preveure, és el que va d’Imilchil a Azilal.

 

Els autors dediquen aquesta travessa a la memòria d’en Carles, un amic de viatges amb el qual anys enrere, durant el seu primer viatge al Marroc, havien compartit aquest somni, ara fet realitat.

 

Us adjuntem tota la informació que ens han fet arribar

 enrera

Links / Download
+ Info
Track
Video