Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
La Fixie de BH
Ja va cridar l' atenció en la presentació de la nova gamma urbana de BH en Eurobike un model que suggereix un retorn al clàssic: la BH Fixie. BH ha volgut així fer l'ullet als models més bàsics i tornar a la pura essència del ciclisme sense elements addicionals que distreguin de la seva funció principal.

 

A les bicicletes Fixie habitualment no només sobren els accessoris, sinó que fins als elements que es consideren més bàsics desapareixen per complet. No és aquest el cas dels models presentats per BH que sí inclouen fre com a resposta a aquells clients que busquen l'equilibri entre moda i utilitat.


A les bicicletes Fixie habitualment no només sobren els accessoris , sinó que fins als elements que es consideren més bàsics desapareixen per complet. No és aquest el cas dels models presentats per BH que sí inclouen fre com a resposta a aquells clients que busquen l'equilibri entre moda i utilitat.
 


Mínim esforç i manteniment

 


La simplicitat de les fixies és directament proporcional a l'absència de manteniment que requereixen. En mancar d'engranatges múltiples seva neteja és molt més ràpida i el seu pes per tant menor. A més et permeten mantenir una velocitat constant reduint notablement l'esforç físic realitzat.

 
Els models fixie de BH compleixen així l'objectiu d'oferir una bici retro però amb la qualitat dels avenços actuals. Es tracta de dos models de tot just 12 kg de pes. El primer d'ells, amb manillar pla i 399 € de preu, s'ofereix en dos possibles colors ( blanc o negre ) ideal per a la ciutat. El segon model és similar a l'anterior però en blau metal·litzat i amb manillar de pista per als ciclistes acostumats a rodar per carretera que tindrà un preu de venda de 429 € .
 


Article extret de Via A Fonsenrera

Links / Download
BH Fixie | Botiga Online Oficial de BH Bikes