Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Des de la proximitat. Les emocions com a matèria. Manolo Gómez
Des del 7 de gener fins el 9 de març de 2014 el Museu de l’Art de la Pell de Vic acull una gran exposició de pintura de Manolo Gómez. Podrem gaudir dels 800 metres quadrats de la planta superior del museu dedicada als darrers treballs d’aquest incombustible pintor.

La mostra està repartida entre una gran quantitat d’obra de gran i petit format que es desplega mostrant una metodologia que manipula petits papers traçats amb diferents tècniques que passen de la manufactura a la impressió digital. Un treball íntim i suspicaç el condueix cap a un procés, com diu la mateixa targeta de l’exposició, de registrar, mapar, emplaçar, plegar, incloure i deconstruir.

 

Les peces de Manolo Gómez estan plenes de suggeridores composicions que abasten odres en forma d’índex o col·leccions, on també té cabuda el paisatge independent i oníric que respiren els fragments de textures, dibuixos o fotografies que podem anar descobrint si la nostra mirada es fa més incisiva.

 

A instància del propi Manolo Gómez, a l’exposició també podem trobar un diàleg formal entre obres d’altres artistes com són: l’Aina Roca, Xavier Déu, Toni Casassas, Jordi Canudas i Josep Ricart. Amb aquest exercici, no tant sols es comparteix l’espai, sinó també, les emocions de la matèria per establir possibles relacions que des de la proximitat de l’acte creatiu es revelen universals.

 

Museu de l’Art de la Pell

Carrer de l’Arquebisbe Alemany, 5 de Vic

De dimarts a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h

Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 enrera

Links / Download
Museu de l'Art de la Pell