Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Copenhagen Wheel. L’invent que canviarà la teva vida
Si t'agrada anar amb bici, has de conèixer aquest invent que canviarà la teva forma de pedalar per sempre. Desenvolupat pel MIT amb la col•laboració de la ciutat de Copenhaguen, et presentem la Roda Copenhaguen, un invent que revolucionarà l'ús de la bicicleta.

Quina és la solució per a un planeta més en forma? Utilitzar la bicicleta! Encara que ja és una realitat a les ciutats més sostenibles, la bicicleta és un dels mitjans de transport més utilitzats. Però malgrat que la bicicleta és divertida i sobretot pràctica i sostenible, té els seus inconvenients que fan que molta gent la rebutgi. La raó més comuna per la qual la gent no fa servir la bicicleta com a mitjà de transport és l'esforç i l'energia que hem de fer servir.

Vine a conèixer l'invent que canviarà per complet aquest concepte. Desenvolupat per investigadors de MIT aquest invent s'acobla a la teva bicicleta convencional, t'ajuda a no gastar tanta energia i ho fa d'una forma excel·lent!

La Roda Copenhaguen acumula l'energia que vas gastant i la guarda per quan més la necessites. Les pujades es fan planes, i no hauràs de gastar quantitat d'energia i força per moure't. Vols veure com funciona? Mira el vídeo per a més informació. És un invent molt simple que et deixarà impressionar, només has de canviar la roda de la bici. Segurament canviarà el món de la bicicleta (i el nostre planeta) per sempre!

 

Article extret de Sharepoweredenrera

Links / Download
Vídeo
Entrevista Assaf Biderman