Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Expocycling: Aplaçat fins al 2015
Els amants de la bicicleta tenim una cita a la qual no podem faltar. La fira, que vol tenir un ressò internacional, se celebrarà del 19 al 22 de juny a la Fira i el Palau de Congressos de Girona i es dirigirà tant a professionals com a aficionats.

Expocycling té com a objectiu principal ser el saló de la bicicleta de referència, un espai que inclourà les últimes novetats del sector. Durant quatre jornades, dues dedicades al sector professional i dues dedicades al públic amateur, els assistents podran gaudir d’expositors, jornades tècniques i activitats diverses, situades entre el Palau de Fires, el Palau de Congressos i el Parc de la Devesa.

La directora de Fira i Palau de Congressos de Girona, Marta Plasencia, ha remarcat, per la seva banda, que Expocycling “serà un saló internacional bianual on s’hi podrà trobar un ampli ventall de productes pensats tant per al professional com per a l’aficionat al ciclisme i unes jornades tècniques de primer nivell al sector”.

L’àrea d’exposició d’Expocycling estarà constituïda per diferents expositors del sector del ciclisme d’àmbit local, nacional i internacional que permetran als participants interactuar i gaudir al màxim de la fira. Tecnologia i biomecànica aplicada al ciclisme, cicloturisme, salut i nutrició, bicicletes de muntanya, carretera, urbanes o bmx i roba i moda ciclista seran alguns dels sectors que hi estaran representats.

També hi haurà activitats per a tots els públics, tant pels adults com pels infants com per exemple proves de bicicleta, test tracks, competicions, gimcanes, espectacles outdoor i indoor,o exhibicions de pumptrack i halfpipe i altres com el fitting. Paral·lelament a l’Expocycling se celebrarà el Girona Gran Fondo 2014, una trobada anual per als amants del ciclisme d’arreu del món organitzat per Bike Breaks Girona Cycle Centre i l’Ajuntament de Girona. El Gran Fondo inclourà una prova ciclista que porta el mateix nom, una cursa nocturna i una cronoescalada als Àngels.

Es tracta doncs d’una bona ocasió per gaudir de la bicicleta i per estar al dia de les novetats del sector. No us ho deixeu perdre!

 

Article extret de l’Ajuntament de Gironaenrera

Links / Download
+ info