Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
La Lluçanès Feréstec
Torna una nova edició, la sisena, d’aquesta cita organitzada per la Unió Ciclista del Lluçanès que us permetrà descobrir com d’atractiu n’és aquest territori amb entitat pròpia, situat a l’interfluvi de les conques del Llobregat i el Ter, formant un altiplà inclinat lleugerament cap al Bages. Al Lluçanès de pla no en té res, ja que els rius i les rieres que el travessen s’han encarregat d’erosionar-lo creant la sensació de ser un territori trencat i de complicada orografia.

La Ferèstec, com se la coneix popularment, tindrà lloc el proper 6 d’abril i constarà de dos recorreguts, un de 43 Km i un altre de 73 Km. Oberta a un total de 500 participants, el preu és de 16 o 21 euros, depenent si es té llicència o no; la prova marxa per camins i corriols de l’entorn proper al nucli de Prats de Lluçanès, per un paisatge trencacames al voltants de la riera i serrats de l’espai protegit de la Riera de Merlès, que posaràn a prova l’estat de forma dels bikers que hi participin.

Un bon moment per començar la temporada per a totes les persones que gaudeixen de les proves BTT sigui en competició o simplement per gaudir i descobrir l’entorn si hom té més ànima de viatger que no de competidor.enrera

Links / Download
Incripcions i informació