Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Springtime
Tenim un nou invent pels amants de la naturalesa i pels que gaudeixen del paisatge anant amb bicicleta, Springtime de la firma Bloondesign és la solución perfecte per improvisar un pícnic en qualsevol lloc.

Springtime és una cistella de pícnic amb un diseny compacte. Està feta de fusta de bedoll, que li proporciona lleugeresa y durabilitat. També contrasta amb els diferents colors utilitzats en la tapisseria com el verd o el taronja, entre d’altres.

 

L'innovador disseny amaga al seu interior una petita taula per a dos, els seus corresponents seients i suficient espai per guardar adequadament el menjar i els estris necessaris. Aquest sistema ha estat concebut per afegir-lo a un portabicicletes per tal de facilitar-ne el transport. Només cal carregar, pedalejar, escollir un bon lloc i desplegar l'interior del pack.

 

El bon temps convida a escapar de la vida urbana, al camp o en un bon parc, i per gaudir de la natura el millor és caminar o anar en bicicleta. Aquest set de pícninc en forma de caixa cúbica guarda tot el necessari per a un dinar a l'aire lliure i està pensat per poder transportar-se en una bicicleta comú.enrera

Links / Download
Bloondesign
Promo Movie
Genngeek.com