Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Al pol Sud en bicicleta.
Juan sin Miedo porta la bicicleta al límit de les persones i de la geografia.

L'aventurer i ciclista Juan Menédez Granados, conegut com a Juan sin Miedo, que ja ens tenia havia deixat bocabadats en més d'una ocasió amb les seves aventures, s'ha convertit recentment en la primera persona que arriba fins al pol Sud en bicicleta. Ha hagut de dedicar 46 dies per recórrer un total de 1200 quilòmetres en solitari, sense assistència i en les condicions extremes que presenta sempre el continent Antàrtic.

 

Per dur a terme aquesta excepcional aventura ha arrossegat tot l'equipatge en un trineu i ha fet servir  una bicicleta dissenyada per ell mateix per a l'ocasió. Només parcialment ha realitzat trams esquiant. Aquesta dada el diferencia de la britànica Maria Leijerstam, que ho aconseguí el desembre passat, en tricicle, havent recorregut 800 quilòmetres, i també de Daniel Burton, que seguia els seus passos únicament en bicicleta, sense esquís, però havent rebut assistència en tres ocasions. 


Com es va veient, aventurers sobre la bici no en falten, i cada cop assolint reptes més increïbles. Quina pot ser la pròxima fita del ciclisme?enrera

Links / Download
Web Juan Sin Miedo