Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Projecte NAS de Jordi Lafon
En aquest projecte, en constant creixement des del 2005, Jordi Lafon demana a les persones que es deixin fotografiar amb un nas de pallasso. Els primers retrats eren els de les persones amb les que tenia i té algun vincle: família, amics, veïns, companys de feina. Poc a poc, però, va anar demanant-ho a les persones que anava coneixent fos en una festa, un viatge, una inauguració, una reunió, un taller, un dinar ...

Per a Lafon, “els protagonistes són art i part d’una acció que implica desinhibir-se. Aquest acte ens permet explorar el joc amb el nas vermell com a fil conductor, per fixar-nos en com l’expressió de la boca i dels ulls dels participants es desvetlla amb més intensitat”.


La gran quantitat de persones retratades construeixen vincles transversals que van creixent per formar part d’un índex que relata un dietari ple d’experiències aturat per l’instant fotogràfic.


Darrere de cada retrat hi ha una conversa, explica Jordi Lafon, a qui li agrada pensar que aquestes converses continuaran, s'allargaran i es manifestaran en molts d'altres moments.

Museu del Joguet de Catalunya
C. Sant Pere, 1  17600 Figueres 
Horaris:
De dimarts a divendres de 10 a 18 h
Dissabtes de 10 a 19 h
Diumenges d’11 a 14 h
enrera

Links / Download
Museu del Joguet de Catalunya
Jordi Lafon