Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Zinaztli. Cicloturisme de muntanya amb alforges

"Tot el que es té s'acaba perdent. Només cal prendre la decisió, perquè les sensacions que experimentis ja ningú te les podrà treure. M'agrada recórrer camins sobre la meva bici. Sempre amb la menor carretera possible encara que hagi d'empènyer; amb el menor pes possible però sense deixar de banda la comoditat. No vull que els meus viatges siguin només un recorregut amb bicicleta. Visc la preparació del viatge amb l'emoció del viatge mateix, i abans d'acabar ja estic pensant en el següent. Normalment viatjo sol. El meu pròxim somni, Tibet"
Amb aquestes paraules és defineix a sí mateix Javier Piris, tot un referent en el món del cicloturisme amb BTT. Amb més de 150 propostes, entre rutes i travesses, publicades als portals de Wikiloc o Cicloide, Zinaztli ens ofereix des del seu blog, tot un ventall de viatges, la majoria per la Península Ibèrica i pels Alps, que més d'un voldria al seu palmarès de viatges en BTT .

En el seu blog l’autor ens ofereix totes les seves experències amb criteri editorial de gran fiabilitat: descripcions detallades dels recorreguts, reportatges fotogràfics de qualitat, els tracks i les informacions d’interès per al viatger, tant dels centres d’interès com els llocs on pernocatar o menjar de cada etapa. Una gran dosi d’informació que de manera altruista ens regala aquest madrileny per poder repetir les seves gestes sense preocupar-se de res més que de pedalar i viatjar.

Tenint en compte que només entre l’abril i l’agost de 2013 ha pujat al seu blog 5 travesses, només podem donar gràcies per compartir-ho, tenir-li una enveja molt sana i treure’ns, com no, el barret de pura admiració.enrera

Links / Download
Zinaztli blogspot
Perfil Wikiloc