Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Bicycle San Francisco
Fascinant i exquisit, dos adjectius que defineixen perfectament el projecte visual del fotògraf Dwight Eschliman. Una plaer visual només per aquells que veuen en la bicicleta quelcom més que un vehicle de transport i saben apreciar els detalls i peculariatitas constructives de les mateixes.

Dwight Eschliman va quedar enganxat a la bicicleta el dia que li va caure a les mans un catàleg de Bianchi. El seu estudi, situat en el districte de Soma, San Francisco, és troba en un carrer molt transitat per usuaris que acostumen a fer els seu trajectes en bicicleta.

Els centenars de bicicletes que veia passar cada dia anaven des de l’usuari hipster fixie al currante d’una empresa de missatgeria. Eschliman estava fascinat pel fet de com la bicicleta revela la personalitat del propietari, i per extensió, la forma en què la cultura de la bicicleta reflecteix un context cultural més ampli, ho troba simplement genial.

Bicycle San Francisco és una magnifica col.lecció de retrats de bicicletes de tot tipus. A la web trobareu cadascuna de les imatges acompanyada d’una exhaustiva fitxa tècnica, alhora, i això és tot un luxe. L’ampliació de la imatge permet observar fins al mínim detall de les peces amb les quals està construïda.

Aquest és un projecte que acaba de començar, i és tant un estudi antropològic com una sèrie fotogràfica.  Bicycle San Francisco no només és un estudi visual de la bicicleta, sinó també una mirada més àmplia vers la cultura ciclista que viu actualment  la ciutat de San Francisco.enrera

Links / Download
Blog fotos