Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
La bici per a nens que no cau
Jyrobike és una bicicleta per a nens que incorpora un sistema d'estabilització, el que impedeix que el nen perdi el control i caigui.

Jyrobike és una bicicleta pensada per als més petits que comencen amb la bicicleta. La solució proposada aconsegueix que el nen adquireixi ràpidament l'equilibri necessari per rodar amb seguretat i evitar ensurts innecessaris, ansietats i frustracions.

La roda davantera de Jyrobike compta amb un sistema d'estabilització giroscòpic que, davant de qualsevol variació brusca en la direcció, és compensada per un disc que, en girar ràpidament, manté l'estabilitat de la bicicleta donant als futurs ciclistes seguretat i confiança.

Encara que segurament hi hagi molts pares que prefereixin el mètode tradicional (aquest en què "un només aprèn equivocant '), és clar que la Jyrobike és una gran alternativa per aprendre a rodar. Sobretot per a aquells nens que per culpa de la por a possibles accidents abandonen la bicicleta indefinidament.

Els responsables de l’invent, un projecte que s'ha finançat a través de la plataforma de micromecenatge Kickstarter, asseguren que es pot aprendre a anar amb bici en un sol dia.

 enrera