Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
It’s a Bike in a bag by Lucid Design
Un disseny que pot revolucionar el ciclisme urbà, una bici desmontable, lleugera i que cap en una bossa circular del tamany d’una roda.

La petita agència índia Lucid Design ha rebut un premi de disseny Red Dot aquest 2014 per aquest producte que de moment és tan sols un concepte ja que encara no es produeix. El problemes habituals que es troben molts ciclistes urbans, sobretot d’emmagatzematge a l’oficina o de transport si es combina bicicleta i transports públics queden absolutament resolts amb el Kit Bike.

El Kit Bike no és simplement un altre disseny minimalista i elegant, és també un disseny innovador i pràctic. La bicicleta esta formada per una vintena de peces que s’ensamblen entre elles amb un senzill sistema d’ancoratge que només necessita una petita clau per montar-la en minuts. Està formada per tubs d’alumini de pes lleuger que formen l’estructura, un seient de cuir, punys de suro al manillar i un cinturó dentat en comptes de cadena de material lleuger però suficient per fer rodar la bicicleta. Tots els anclatges queden al mateix costat de la bici perquè el muntatge o desmuntatge sigui pràctic i ràpid.

Les peces, un cop desmuntades, caben en una bonica bossa de cuir per transportar-la, no gaire més gran que el diàmetre de les rodes amb dos compartiments laterals per posar-les i utilitzant la part central per posar la resta de components.  

Ara que les comuntitats ciclistes a les gran ciutats estàn clarament en augment, la Kit Bike seria una gran solució per moure’s lliurament per la ciutat i anar a la feina sense tenir problemes per guardar la bicicleta.enrera

Links / Download
+ Info i Video