Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Urban Zero: Tomski & Polanski and Festka
Las Urban Zero és un bicicleta urbana de la firma Festka amb un acabat del marc que ha estat dissenyat per la parella d’il·lustradors Tomski & Polanski.

La Urban Zero està pensada per anar a la feina. Basada en el quadre de carretera original del model Zero de la casa txeca Festka, s’han eliminat els components innecessaris per aquest tipus de ciclisme per fer-la més lleugera i àgil, alhora que s’ha afegit un sistema de transmissió de carboni.

 

La temàtica dels acabats del marc, segons Tomski & Polanski, “es basa en l’acció del vent com element natural tant en sentit literal com figurat: frescor, energia, els colors canviants del cel i la deriva dels núvols et dona la sensació de volar com els ocells i et permet convertir-te en una part activa de l’univers. Per altra banda els colors emprats en el disseny poden recordar a un súper heroi que desperta la part noble de cadascú”.

 

Tant Tomski com Polanski són ciclistes de carretera i pedalar és una de les seves fonts d’inspiració. Recentment han col·laborat també en el film deWes AndersonGran Hotel Budapest.enrera

Links / Download
Festka
Tomski & Polanski