Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
100 Best Bikes by Zahid Sardar
Un llibre imprescindible per a qualsevol amant de les bicicletes que vulguI saber sobre el millor del disseny i l'enginyeria per a tot tipus de bicicletes en l'actualitat.


100 Best Bikes recopila les millors bicicletes que es poden trobar en qualsevol lloc en aquest moment, segons el criteri de l'autor, oferint a cada tipus de ciclista una visió general del que hi ha allà fora. Tant si ets un entusiasta d'una BMXtreme o de la bici de muntanya com un corredor, un missatger o un transeünt, o simplement un fascinat amb la mecànica en constant avanç i l'enginyeria de plegat i altres dissenys innovadors per a bicicletes, aquest llibre té alguna cosa per a tu.

 

Les bicicletes que es mostren procedeixen de tot Europa, l'Est i Sud d'Àsia i Amèrica del Nord, per no parlar d'exemples de l'hemisferi sud. Hi apareixen, per descomptat els principals fabricants de bicicletes del moment com Boardman, Giant i Fuji, però també el material més inconformista de Biomega, Calfee i Daymak.

 

Zahid Sardar escriu habitualment sobre arquitectura i disseny en el Sant Francisco Chronicle, encara que ha col·laborat també per les revistes Metropolis, Architecture i Interior Design, entre d’altres.enrera