Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Enjoy Plymouth by bicycle
El sud-oest d’Anglaterra, com tantes regions d’Europa, està ben preparat per rebre cicloturisme. En aquest cas us volem parlar de Plymouth, una ciutat portuària anglesa de mitjanes dimensions, just al límit amb Cornwall (Cornualla).

Allà circula amb bicicleta una bona part de la població, especialment els nombrosos universitaris d’arreu del país i de tot el món que hi resideixen; fins i tot hi ha policies locals i serveis mèdics de primers auxilis que es desplacen amb aquest vehicle.  A part d’això, per allà hi passa una transitada ruta turística en direcció al Land’s End i Gwennap Head, un dels extrems occidentals de l’Illa de Gran Bretanya.

La informació al ciclista és accessible des de nombrosos punts i les facilitats són múltiples, i l’estiu passat un rutabiker hi va descobrir un interessant i concorregut bar-restaurant i alhora botiga i taller ciclista. Es tracta del Rocket and Rascals. Us n’adjuntem algunes imatges i us convidem a fer-hi parada quan viatgeu per aquesta bellíssima regió atlàntica.enrera

Links / Download
Rocket and Rascals