Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Fixed lover
Un projecte web que recull els locals, bars i restaurants de Barcelona en els quals el ciclista pot anar acompanyat de la seva bicicleta mentre sopa, pren una copa o llegeix el diari sense que per això hagi de deixar la bici al carrer.

Si vols lluir un distintiu fixed lover al teu local contacta amb ells a través de la seva web. Aquesta és la seva filosofia:

Som amants de les bicis, som Fixed Lovers. Ens encanta passejar per la ciutat a ritme de pedal, que ens doni l'aire a la cara, no haver d'esperar, evitar el trànsit, colar-nos per carrers estrets, no pensar en omplir el dipòsit, estar en moviment, fer exercici, elogiar aquells que tenen un preciós quadre, una bonica fixie o una bici de carretera antiga.

Oblidar-nos del preu de la T10, de quin va ser l'últim dia que vam agafar el cotxe, les vistes de la muntanya, la platja, la ciutat, els petits detalls, fer grup, sentir-nos lliures.

Per a nosaltres la bici no és només un mitjà de transport, és una filosofia. Però a la ciutat és complicat tenir-la de companya perquè el fet d'haver de deixar-la suposa moltes vegades un problema.

Així que vam decidir crear aquest projecte, el projecte Fixed Lover, per poder seguir fent tot allò que ens ve de gust amb la tranquilitat de saber que hi ha molts llocs (i cada vegada farem que n’hi hagi més) que comparteixen la nostra manera de veure la vida.

Els locals amb el distintiu Fixed Lover a la porta deixen que gaudeixis en els seus establiments amb la companyia de la teva bici, sense necessitat d'haver de deixar-la a casa o al carrer.

Prenguem unes canyes, sortim a sopar, gaudim d'una copa de vi, llegim el diari al bar de la cantonada al costat d'un cafè, ballem, sentim, divertim-nos. Però tot sense deixar de pedalar.enrera

Links / Download
+ info