Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Bamboo Bikes
Bamboo Bikes és un nou concepte de bicicleta urbana. A partir de materials sostenibles com el bambú i les fibres de canem, Mariona i Marc produeixen des de Barcelona bicicletes de manera artesanal i totalment ecològica.

L’empresa ha estat creada per dos joves de Barcelona, Mariona y Marc estudiants d’enginyeria industrial que arran d’una viatge  a la bora del riu Lijiang al centre de la Xina l’any 2012 van descobrir una bicicleta de bamboo i decidiren aplicar els coneixements adquirits a dues de les seves passions, el ciclisme i el treball artesanal.

 

Va néixer la primera bicicleta de bamboo produïda a Catalunya. . Els avantatges del bambú segons els creadors és la flexibilitat: el bamboo és un material molt resistent, però alhora ens dóna la flexibilitat necessària per absorbir les vibracions del terreny i fa que la conducció sigui molt més agradable que una bicicleta convencional, fins i tot el pedaleig és més agradable.

 

Per impulsar aquest projecte van iniciar una campanya de micromecenatge a Verkami  en la qual van aconseguir sobradament els objectius marcats. Els clients que s'han interessat per les bicicletes de bambú són majoritàriament de Barcelona. Cada bicicleta és única i a més es pot personalitzar a nivell de components segons les especificacions aportades pel client.

 

El preu d'una bicicleta estàndard és de 950 euros amb les juntes de colors,  i una personalitzada supera els 1.200 euros i el seu cost varia segons els components que demani cada persona.enrera

Links / Download
Bamboo Bikes