Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Camper Bike. Kevin Cyr
Aquest pintor d’origen canadenc afincat a Nova York és un apasionat ciclista preocupat per la sostenibilitat que en les seves obres explora, entre d’altres, aspectes relacionants amb la mobilitat i l’habitatge.

La història de la Camper Bike comença amb un viatge a Pekin on l’artista va quedar fascinat pels Rixk Shaws, tricicles de transport i mercaderies molt habituals a les ciutats chineses. Aquest fet i els records de la seva infantesa estiuejant en una petita caravana el van portar a crear una sèrie de pintures sobre un vehicle de ficció anomenat Camper Bike.

La idea de combinar campistes amb vehicles inusuals com la bicicleta (present en moltes de les seves creacions) el va portar a realitzar una vehicle real passant del paper a l’escultura, si en podem dir així, creant un vehicle totalment funcional a partir de materials reutilitzats. El projecte de la Camper Bike, segons l’artista, va més enllà del disseny o del prototip ja que l’objectiu principal és investigar la sostenibilitat, la vivenda i la mobilitat, en el sentit de llibertat i exploració que la bicicleta ofereix.enrera

Links / Download
web
Entrevista