Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Things Come Apart. Todd McLellan
Aquest és un projecte del fotògraf Todd McLellan recollit en un extraordinari llibre de l’editorial Thames & Hudson que ens fa visible la complexitat interna d'alguns dels productes més emblemàtics del món actual, entre ells la bicicleta.

El fotògraf Todd McLellan desmunta peça a peça des de belles relíquies mecàniques, com ara la màquina d'escriure fins moderns aparells, com l'iPad i les ordena creant una atractiva imatge visual de tot el conjunt desmembrat que registra amb la seva càmara fotogràfica. El llibre ens presenta aquestes imatges de cada objecte desconstruït amb tots els components individuals que la formen. Cada fotografia esdevé una obra d’art en sí mateixa i ofereix una reinterpretació del nostre món familiar. Cada component detallat adquireix personalitat pròpia i ens il.lustra clarament com la tecnologia ha disminuit de grandària, mentre que creix en complexitat.

 

Cada sèrie de fotografies està acompanyada d’articles de persones estretament lligades al món de la innovació tecnològica, del bricolatge i la restauració.enrera

Links / Download
Thames & Hudson
Todd McLellan