Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Let's Bike Boston de Sophie Greenspan
“Let's Bike Boston” és una campanya de sensibilització pública que la dissenyadora gràfica Sophie Greenspan ha creat per a un curs de disseny gràfic a la ciutat de Boston.

La feina consistia en crear una campanya de ficció de principi a fi, incloent el disseny, concepte i aplicació. Amb una sèrie d'anuncis de metro, logotip, pàgina web, i una campanya de missatges en espais públics, cada element va ser dissenyat per encoratjar els bostonians a passar dels cotxes a les bicicletes.

 

Per fomentar la mobilitat urbana es van dissenyer cartells per al metro amb diferents missatges com  “Zero emissions”, “All natural”, “Forget traffic” o “Rethink your fuel” acompanyants d’unes excel·lents il·lustracions i uns flyers en forma d’etiqueta que es podien penjar, amb la intenció de fer-ho als parquímetres, parades d’autobus o cotxes.

 

La campanya intenta, segons la dissenyadora, conscienciar als ciutadans i posar de relleu els nombrosos beneficis ambientals, físics, socials i econòmics dels desplaçaments amb bicicleta per la ciutat.enrera

Links / Download
Let's Bike Boston
Web Sophie Greenspan
Altres campanyes de Sophie Greenspan: Bikes Not Bombs