Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Joyride, un filme de Pep Cuberes
El documental Joyride és un film català d’acurada producció dedicat a la modalitat extrema de la bicicleta, que aborda en profunditat el Dirt Jump, Descens, Freeride, Enduro i BMX des de la vessant més lúdica com a estil de vida que uneix a les persones amb les mateixes aficions. L’afició de gaudir la pràctica de la bicicleta sigui quina sigui la modalitat escollida.

“Amants de la natura, de l’esport, del risc. De les aventures que et porta cada sessió. Riders, baixades, salts, ambient, tensió i adrenalina des del primer cop, del primer truc, de la primera sensació, motivació, reptes, pensaments dins del neguit del desconegut, de l’autoconeixement i de la tècnica. Perfecció(...)

Descens, dirt jump, enduro, bmx. Cada un amb els seu estil de vida però amb el mateix objectiu: desconectar, gaudir i apendre. Rivalitat, amistat individualitat i col.lectivitat. Riders de cada racó del nostre  pais demostrant que el que importa és passar-s’ho bé, gaudir de cada moment, de les mil i una anècdotes amb els amics, fora de compteticions i malambients.”enrera

Links / Download
film