Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
El pedal intel•ligent
Aquest complement de l’empresa francesa Connected Cycle creada al 2013 converteix la teva bicicleta en una bicicleta intel•ligent que et permet en tot moment tenir-la controlada!

Mitjançant un sensor GPS intern el pedal proporciona una solució senzilla per evitar possibles robatoris ja que el propietari de la bici sap a l'instant si la bicicleta s’ha mogut del lloc on l’ha deixat aparcada i és capaç de localitzar-la en tot moment.  

 

El pedal disposa també d’altres prestacions com la recollida automàtica de dades de velocitat, trajecte o les calories cremades en cada viatge en bicicleta, entre d’altres. Les dades estadístiques s'envien al núvol i estan a disposició per als usuaris de smartphones a través de l'aplicació Connected Cycle.

 

El pedal és autònom i funciona en qualsevol part del món, generant la seva pròpia energia i es connecta per si sol a Internet. No hi ha necessitat de carregar una bateria o portar el telèfon intel·ligent durant els viatges.

 

La instal·lació no requereix habilitats mecàniques ja que es pot muntar en menys de 2 minuts, però només es pot treure amb una clau especial codificada. El pedal té un disseny elegant amb una carcassa d'alumini

enrera

Links / Download
Connected Cycle