Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
The Pedal Inn for lovers of adventure + good eating
Per als amants del cicloturisme i la gastronomia, aquest llibre ens presenta receptes adreçades als estómacs dels viatges amb dues rodes. L’edició ens ofereix deliciosos i innovadors àpats per a qualsevol moment del dia: esmorzar, piscolabis, dinar o sopar; també ens presenta diferents begudes relaxants i revitalitzants.

Totes les receptes estan pensades per realitzar-se amb productes locals i de temporada que es poden aconseguir durant el viatge i tenen en comú la rapidesa i simplicitat en l’el·laboració alhora que té en compte les necessitats nutritives del cicloturista.

Els protagonistes  d’aquest llibre són Nick i Lindy, una parella de San Francisco, apassionants dels vaitges autosuficients amb bicicleta i el bon menjar. Aquest manual cicloturístic no només és un receptari per gaudir del plaer de plats preparats a l’aire lliure, sinó que també inclou fotografies, informació útil, mapes i consells per acampar, beure i preparar el viatge amb bicicleta.

L’edició recull, a banda de les receptes, les emocionants històries i anècdotes viscudes durant un viatge de 45 dies i 1600 milles per la costa del Pacífic de la Colúmbia Britànica, Washington, Oregon i Califòrnia.

enrera

Links / Download
Pedal Inn
Buy Book