Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Biciclot
Cooperatives com Biciclot, que es creuen el que prediquen, ajuden extraordinariament a promocionar la bicicleta i a fer de l’espai urbà un lloc més sostenible, fins i tot molt més que altres estaments oficials que de cara a la galeria s’atorgan tants mèrits. Un exemple a imitar per concienciar als futurs ciutadans dels beneficis de les dues rodes.

Qui són Biciclot?

 

Són una cooperativa de treball, un model d’ economia social centrat en les persones, un exemple democràtic amb vocació de servei, compromís social i mediambiental. Promouen la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i per  a una mobilitat sostenible.

 

Treballen amb complicitat amb el territori i les entitats socials, les escoles, instituts, centres educatius, les administracions públiques i els particulars oferint-los cursos de mecànica, d’aprenentatge per anar amb bici i circular segur, un espai d’autoreparació, rutes guiades i passejades per descobrir Barcelona d’una forma diferent


Treballen amb els infants, educant i sensibilitzant per a una circulació segura amb activitats escolars i campanyes educatives.


Treballen per a la inserció sociolaboral de joves i adults fent formació ocupacional i pràctiques laborals. Recullen bicicletes usades, les reparen i les posen de nou en circulació amb el mercat de segona mà i fent donacions de caire social.


Creuen en un turisme de qualitat en el qual la bicicleta és l’eina ideal per descobrir la ciutat. Els itineraris organitzats fan que es pugui gaudir de la visita d’una manera àgil, divertida, segura i respectuosa amb el medi ambient.

 

Què fan?

 

Donen serveis a les persones que s’estimen la bici
A l’Espai Rebiciclem, pots aprendre a cuidar la teva bici i disposes d’un espai amb les eines que necessites. “Vesenbici” et posa fàcil pedalar per primera vegada amb els cursos per  aprendre a anar amb bici i per circular per la ciutat.


Donen un segon ús a les bicicletes abandonades amb el mercat de segona mà i projectes socials.
A la Barceloneta, podeu llogar bicicletes de qualitat a peu de platja amb un servei proper.

 

Donen servei a les entitats públiques i privades que volen fer un món millor
Porten la bici a escoles i instituts, amb tallers de circulació segura i de descoberta del medi en bicicleta.  En les institucions  amb programes propis acompanyen a la inserció sociolaboral de joves i adults amb formació mecànica i pràctiques prelaborals.

 

 

 enrera

Links / Download
Biciclot