Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Bycicles for humanity
La bicicleta és un arma poderosa per canviar el mon. B4H és un moviment global que ofereix mobilitat a la gent de països en desenvolupament enviant les bicicletes que als països del primer mon ja no fem servir.

No només lliuren bicicletes sinó que també molts grups de B4H treballen amb gent local d’aquests països per posar les bases per gestionar programes que garanteixin el màxim rendiment de la mobilitat que dona la bicicleta per beneficiar a la comunitat. Actualment, també moltes filials al  continent tutelen i ensenyen altres comunitats per crear noves sucursals y créixer exponencialment.

 

La bicicleta, un complement per a l’esbarjo en la nostra societat, és un arma molt poderosa en països com Uganda, Sud-àfrica, Namíbia ja que dona a les persones la possibilitat de canviar la seva vida millorant només la seva mobilitat. Prenem com exemple els treballadors de l’àmbit sanitari, els nens que fan llargues caminades per arribar a una escola, o simplement per aquelles famílies que poden transportar més materials per vendre al mercat.

 


B4H recapta fons i bicicletes que envien a les organitzacions establertes als diferents països en desenvolupament. Les bicicletes donades pels usuaris arriben en contenidors al centres de destí anomenats Bicycle Empowerment Centres que són com uns taller de bicicletes des d’on es fa la distribució entre les persones o entitats que més les necessiten.

 

B4H té 50 sucursals en 8 països i actualment hi ha 125 centres o tallers de distribució als països de destí, tots qualificats per gestionar iniciatives de millora per la comunitat que suposa tenir una bicicleta. Des de l’any de la seva creació, al 2005, s’han lliurat més de 100.000 bicicletes  enrera

Links / Download
http://bicycles-for-humanity.org/