Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Biciland.com, una manera diferent de fer vacances
Oci, cultura i esport a l’abast de tothom. Us heu imaginat mai que es pot fer turisme amb bicicleta sense haver-se de preocupar de res? Des de Biciland.com ens ofereixen tot tipus d’ofertes amotllables al nostre gust.

Escolliu una ruta, un país, una regió i comproveu com és de fàcil tenir a bon preu unes vacances a mida: que us esperin al lloc d’inici amb unes bicis llogades que deixareu al final de la travessa, uns allotjaments a la distància i de la categoria que desitgeu, rurals o dins dels pobles i ciutats, amb el trasllat de l’equipatge d’un a l’altre inclòs... perquè tot està en xarxa i amb assegurances. Us imagineu seguir el Danubi tot passant per pobles i ciutats pintorescos de Baviera o Àustria? Es pot arribar a Viena a través d’una illa enmig del riu, on milers de persones surten a l’estiu a passejar, córrer o pedalar, i resseguir després la ciutat pels incomptables carrils bici que ofereixen les seves avingudes, amb els seus palaus, la catedral, l’òpera...

 

I és que tot Europa és plena de vies ciclables que la travessen, i d’ofertes ben diverses. Mireu si no els Països Baixos, Dinamarca, el Loira, Irlanda, els Alps... Hi ha rutes per a BTT o de passeig,  amb grans desnivells o ben planes, amb tirades llargues o curtes segons es vulgui, pensades per a totes les edats i gustos, en grup, en parella o en solitari, a la vostra mida i fàcils de contractar.  Proveu-ho! Vacances diferents, sense embussos i aglomeracions, en llibertat.    

  

VISITA BICILANDenrera

Links / Download
Biciland.com