Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
O-bike. Un nou concepte de llum per bicicletes
Paul Cocksedge ha projectat uns llums innovadors, funcionals i amb estil que dona solucions als problemes associats amb el robatori i la resplendor provinents de fonts de llum massa brillants.

Els llums rodons, que recorden les rodes de la bicicleta, compten amb una doble carcassa de policarbonat recoberta amb una robusta capa de silicona que conté 12 LEDs que estan més espaiades que les bombetes ultra-brillants densament disposades, utilitzats per molts altres llums de bicicleta. Aquesta opció ofereix una resplendor brillant que és menys enlluernadora per a altres ciclistes, vianants i conductors d'automòbils.
 
Un botó a la part posterior de la llum permet a l'usuari canviar les opcions d’emissió de la llum entre constant, intermitent i eco
 
Els llums contenen en el seu interior imants que els permeten posar-los a un suport ancorat a la bicicleta i que els permet acoblar-los en una sola peça quan es retiren de la bicicleta.

 Un cop units entre si, les dues llums es poden guardar amb el típic cadenat de la bicicleta per no haver portar-los a tot arreu.
 
Cocksedge va llençar una campanya a Kickstarter amb l'objectiu de recaptar 75.000 £ per finançar la creació de prototips, utillatges i fabricació del producte.enrera

Links / Download
+ info / vídeo
O-bike a Kickstarter