Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
La nova pista del Velòdrom d’Horta
Les inclemències metereològiques han anat desgastant durant tres dècades una fusta que al llarg dels anys va recollir els somnis i les frustracions dels esportistes que van rodar-hi. És per això que la Federació Catalana de Ciclisme, amb seu al velòdrom, i l'Ajuntament de Barcelona van decidir renovar la pista íntegrament, amb altres millores, amb un cost que supera els dos milions d'euros

Al juny van culminar les obres de renovació. La nova fusta Doussier Alzelia, del Camerun, és molt bona per a un velòdrom com el d'Horta. Té una gran densitat, es mou poc i resisteix bé la vida a l'exterior. Encara queden trossos de la primera fusta que alguns romàntics han volgut guardar com un record de la pista que va veure guanyar el primer or de Barcelona '92 a José Manuel Moreno. El velòdrom es va construir amb motiu del Mundial en pista del 1984.

Les obres de rehabilitació del velòdrom tenen un pressupost de poc més de dos milions d'euros i més de la nova pista del velòdrom suposaran fer un nou circuit de BMX que sigui homologable per a competicions internacionals.

 

Foto: Cristóbal Castro.

 enrera

Links / Download
+ info