Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Grand Tour. Territori, artistes i l’art de caminar
Rutabike ha col.laborat amb el projecte Grand Tour en la creació d’una ruta a peu en forma d’espiral que s’ha iniciat el 26 d’agost a la Nau Côclea i arribarà a Sant Feliu de Guíxols el proper 13 de setembre.

El camí recorre les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, Osona, el Gironès i La Selva. La caminada avança per etapes/nodes on cada node és un artista o un grup d’artistes que te alguna cosa a compartir amb els caminants.


Amb un promig diari d’uns 20 km les etapes són les cases, tallers, caus, espais de creació i d’inspiració dels artistes que dibuixen la nostra geografia de creació.   

 

El viatge està obert al públic en tots els formats: es pot caminar tots els dies, o dos o tres, un dia, o simplement anar a un punt d’encontre i gaudir del que l’artista en aquell moment ofereixi. Tota la ruta està geolocalitzada  i pujada al portal de wikiloc  de manera que tothom es podrà afegir o aturar-se quan vulgui i adaptar el projecte al seu format particular.

 

El cost de cada ruta és de 5€ per persona/dia i inclou transport de tendes i bosses, assegurança i  un servei de transport que cada dia, en acabar l’etapa, portarà qui vulgui al lloc on ha deixat el cotxe o el transport públic en començar a caminar. És un projecte per a tota mena de públic; famílies amb nens, artistes, pensadors, gestors, amics de l’art i la natura.

 enrera

Links / Download
Grand Tour