Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Dames amb bicicleta. Com vestir i normes de comportament
L'autora, F. J Erskine, va començar aquest llibre així :«Fa alguns dies vaig topar amb un article prolixen en el qual l'autor es preguntava si, des del punt de vista de la salut, les dames haurien de practicar el ciclisme.»

Aquest llibre va ser escrit, en paraules d’Erskine, «per a dones ciclistes per una dona ciclista». Publicat el 1897, va ser un llibre revolucionari ja que representa l'esperit d'una època en què anar en bicicleta constituïa una activitat naixent per a les dones més modernes i temeràries de l'Imperi.

Es tracta d'una de les primeres guies per a dones ciclistes de l'època victoriana. Un manual que va servir per instruir i modelar a les primeres generacions d'arriscades amazones del pedal, incloent la selecció de la bicicleta adequada a les dames de la bona societat, el seu vestit i complements, l'elecció del menjar i la beguda més convenients per prendre durant el viatge, i fins a l'organització de divertides gimcanes ciclistes al teu jardí. A més d'afrontar l'espinosa qüestió de si anar amb bicicleta constituïa una activitat apropiada per a les dones.enrera

Links / Download
Editorial Impedimenta